“Muaji i kujtesës” në muze, nderohet Kolec Topalli. Gjuhëtari: Kritikat për Fjalorin Etimologjik

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UCk_fYBSdzmwhZEDPG5L4ShQ

#reportTV #lajmeshqip #lajme
Në Muajin e Kujtesës në Muzeun Historik Kombëtar u nderua akademiku i ndjerë Kolec Topalli. Gjuhëtari Seit Mancaku teksa rendit rëndësinë e kontributit të Topallit në gjuhësi, thotë dhe se kritikat që janë bërë për Fjalorin e tij Etimologjik nuk janë shkencore

💬 Comments
Author

E bëjnë për t'u dukur se dinë një gjuhë më shumë edhe unë i përdor dhe pse nuk më pëlqen aspak por .largimi i gjatë më sadopak gjurmë. Një qytetare

Author — Turi Murra