Обработка на шлайфан бетон от Флоринг ЕООД - обект в гр. Бургас

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 4 years ago
preview_player
UC14pQngkVWaTJFgqIi5pPog

Обработка на шлайфан бетон на обект в гр. Бургас.

Флоринг ЕООД е фирма, занимаваща се с изработка на индустриални подови настилки (епоксидни, декоративни, саморазливни, антибактериални и шлайфани бетонови настилки) и покривни хидроизолации.


Контакти:
тел.: +359 878209766