Top News - Qëndro në shtëpi/ PD-video sensibilizuese

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
Top News - Qëndro në shtëpi/ PD-video sensibilizuese 4.5
UCyny-dfYPbE-CjAkzkZqF8A

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.


Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

#PD#TopChannel

💬 Comments on the video
Author

Duhet te kete me shume video te tidha per shqiperine.

Author — Ferdinand Shqiptari

Author

Pooo keta moterqira politikan keq shum i vjen e duan shqip moterqirat hajdutet

Author — Jorge Martin