pemilik suara ' MANA - MANA RANCAK BERDOSA ' tampil dedah asal usul perkataan itu

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 7 months ago
preview_player
UC8rM7g8sE8WnueTOX6wjiDg

Tajuk : pemilik suara ' MANA - MANA RANCAK BERDOSA ' tampil dedah asal usul perkataan itu

lokasi : di dalam kenderaan

baru baru ini viral di media sosial suara latar iaitu ' MANA - MANA RANCAK BERDOSA ' telah menjadi fenomena di dalam media sosial. Hal itu menarik perhatian netizen untuk mengetahui lebih lanjut asal usul perkataan itu dan pemilik suara tersebut telah tampil untuk mendedahkan maksud dan asal usul perkataan itu.

saksikan video penuh sekarang !

sumber : sosial media ( Tiktok )
kredit : @ahmadsaffuan86
music: Dog Park by Silent
Partner

Terima kasih sudi subscribed, like , coment dan share 😊

Viral Terkini TV


""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""”"""""""""""""""""""""""
Viral Terkini TV's Background:

Our content is primarily focused on current news, social media content, viral Malaysia, business and finance news, and trending issues. Thank you for your help!

Disclaimer: All clips, footages, and media used in the video are the property of their respective owners, who are credited in the video. Disclaimer of Copyright Fair use is permitted under Section 107 of the Copyright Act of 1976 for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education, and research.

#manamanarancakberdosa # hariinirancak #berdosa #mana-manarancakberdosa #asalusul #original #viral #videoviral #viraltiktok #viralfb #viralterkini #viralterkinitv

💬 Comments
Author

Tima ksh kpd seluruh rakyat msia sbb blh tima tagline yg sy ulang sebut semula mengikut cara sy & ada tambah sikit². Smua dh sy jelaskan. Terletak kpd netizen utk menilai, sy cuma for fun ja. Doakan kpd kita smua agar beroleh kesihatan yg baik berbanding wang rggt 🥰

Author — Ahmad Saffuan

Author

jujur brader ni..salah satu yg xboleh dijual beli adalah kejujuran.

Author — amerhalim rockers79

Author

Terbaiklah abg ni, menghormati hak org lain dan skg respek aku bgi kat abg ni...MANA2 RANCAK, BERDOSAAA👏👏😂

Author — Halujun Halijun

Author

Teringat plak aq time tengah ii warm up training membe aq tibe " mana-mana rancak, berdosa yeaah", pastu coach aq cakap " rancak berdosa lah, awak tak rancak kejap lagi time training jaga la" 🤣🤣kenangan ii

Author — KakiLirikDotCom

Author

Memang zaman lani manusia tgh rancak buat dosa di mana2 segenap tempat tanpa ada rasa segan silu lagi..dah takdak rasa takut jadi fitnah pada agama...bila turun bala, depa bersedih sat jaa, bila keadaan dah pulih balik depa pun kembali rancak berdosa.

Author — Together Forever

Author

Jujur. Ini yang kita pelajari.
Terima kasih atas inspirasi.

Kalau tak diubah gayanya, takkan meletop juga. Terbaik.

Author — FlatgroundTV

Author

Jom pakat sebut ini lagi baik
SubhanAllah Alhamdulillah Allahuakbar

Author — Pencinta Keamanan

Author

Bezanya mereka yg ada iman dlm diri.. semoga kita semua sentiasa dalam lindungan allah swt dan diberi rahmat dan keberkatan amin ya rabbal alamin 🤲

Author — D Jo 75

Author

Terbaik bang... semoga murah rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik.

Author — SAM

Author

Baguih dan jujur brader ni, salute kat dia .... 😁

Author — Abdul Razak Salleh

Author

Tagline yg bagus untuk kita tampal kat belakang kereta. Semoga kita semua termasuk saya mendapat iktibar dan kembali ke jalan Allah. Amin..

Author — sogekingable

Author

Walaupun bukan ori. Tpi memang best dan agak menggelikan hati jugak lh 😂. Bukan copy ori

Author — HMCғᴀɴᴢ_71

Author

Best la abg ni....kelako..baru saya tau keloloh tu bahasa uthara..arwah mama saya selalu guna..iyalah..kawan2 arwah mama dulu ramai org uthara.Apa2 pun..abg ni sempoi humble n baik..muka jea ganaeh..Mint2 mamat yg awal2 kepoh ayat tu..dpt la jumpa abg viral ayat rancak berdosa 🤣🤣🤣

Author — Adam Zulqayyum

Author

Next big thing ...sebagai influencer.baik hang siap2 awal.wajah glamour ni.rendah diri plak.mmg meletop tengok muka kau.start buat content tik tok mendunia global ni...go go go...

Author — Mohd Rizal Benomar

Author

Terbaik content, perkara2 viral semasa. Video pun tersusun cantik 👍🏻👍🏻👍🏻

Author — Haikal Mubarak

Author

Terbaik brader ni...dia jujur gitew...😊

Author — Tommy Doll

Author

Masih ada lagi yg jujur cam ni, , brader ini betul boleh jadi kawan bro

Author — ALADIN HAU

Author

Terima kasih Sis Boru Naga! Kita serumpun!

Author — BAHLooL Stories

Author

Mana mana rancak berdosa. 😅...seronok lupa diri....la mana2 p mesti dpt dosa tanpa sengaja...p sana aurat bersepai, sini pun org selalu banyak dok lalai dgn dunia, so mana mana rancak berdosa...situasi akhir zaman

Author — ferzzferduwan Abdullah

Author

Saya pun orang utara jugak tapi tak pernah dengar perkataan tu.

Author — Malaysia ball Animation