LAJU KE ROUTER HOTSPOT HUAWEI B310As-852?

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UCnDIQUyt3zu2WzjEyecigCQ

#andytararo #akusukagadget #routerB310

hye yang baru jew terjumpa or tengok channel aku rengan-rengankan sikit tangan tu tekan butang SUBSCRIBED...insyaallah aku cuba buat video yang terbaik untuk korang semua dan dapat memberikan manfaat...terima kasih sangat-sangat yang sudi support aku & SUBSCRIBE...


💬 Comments
Author

Straight to the point, angle camera bagus, suara jelas, well prepared bukan time tu baru nak pasang 😅

Author — pijan ben

Author

Bang untuk sekarang ni ok lagi ke pakai model ni? Masih relevan ke macam mana? Ke ada yang abang nak cadangkan ?

Author — Mat Amin

Author

kalau nak test video, bole taip video 4k bang....baru

Author — afzai nizam

Author

Guna camera ape? Edit guna apps ape? Beli kat mana modem tu?

Author — Fifi Natashah

Author

Cuba 4k video paling high punya resolusi laju x

Author — ardy haikal

Author

Bang kalau unifi home 30mbps boleh guna ke router ni??

Author — N N

Author

Bos, share link beli modem dapat rm200 😍

Author — User Oro

Author

Bang sy nak tanya cam mana nak beza original huawei n fake b310, sbb semua kat shoppe kotak dia ada LTE CPE.

Author — Wee chee Liang

Author

Mantap gila review....pasal review cmni...wa subscribe lu

Author — Mohd Zhafraei

Author

Open signal app tu tak betul, so tak payah percaya. Kadang telco lain lagi bagus & laju even dalam app tu tulis maxis paling laju. Kalau nak tau telco mana yang bagus area rumah, kena beli semua sim dari telco & cuba satu-satu. Kalau ada membe yang pakai sim yang berbeza, boleh pinjam sim membe & cuba check sendiri.

Author — The Hello

Author

Nice review... Klau sim boss msuk kt b525 atau b618 mesti lg padu speed 👍👍👍

Author — muhammad razzin

Author

Terbaik...terima kasih 👍. Dah dapat maklumat detail d channel ni tentang kelajuan tnet sbb kwsn rumah sy ni 0.50kbs utk celcom dan yoodo. Harap2 bila dah dapat modem ni resultnya sama dapat lajukan internet.

Author — Nnn U.

Author

Bro..nak tnya..mmg kena masuk sim ke kt router tu? Atau boleh connect dgn fon guna cable?

Author — Mohd Ridwan

Author

dah order 1 semalam.. x sabar nak try nanti huhuh

Author — Arzezain

Author

Kata pakai digi Unlimited, awat masa speed test Oakla naik server CELCOM AXIATA..🤔

Author — 🔰Silent Hacker's🔰

Author

Bro, antara huawei router b310 dgn b315, mana lagi better?

Author — Muhamad Aizat

Author

Yg sy punya model b593s..ade x cr untuk unlock? Stkt ni guna sim yes.

Author — Cikgu Harry

Author

Hai nak tanya, saya pakai plan unlimited celcom internet rm35 3mbps. Klau saya pakai modem router ni, adakah saya akan dpat 3mbps juga yg telah d hadkan pada plan internet tersebut? Tolong bagi penjelasan.

Author — Mohd Firdaus

Author

Sy pakai umobile gx68 dkt fone full bar test speed smpai 40+ mbps, tp gune modem full bar dah tp dpt 2 3 mbps je, dah try luar rumah blkng sume dah...cane ehh?

Author — zzymrzz

Author

1:20 speed phone test
4:05 router speed test

Author — suprise buttsecks spy