Politik | Boleh mohon masuk UMNO semula, tetapi... - Najib Razak

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UC5dYmq91e5_g54krpO06NJw

Mana-mana individu yang telah keluar daripada UMNO boleh memohon semula sekiranya mahu kembali bersama parti itu. Namun, individu itu tidak boleh mengenakan apa-apa syarat sebaliknya menerima segala dasar dan individu lain yang berada di dalam parti itu. Itu mesej jelas Pengerusi Lembaga Penasihat Barisan Nasional (BN), Datuk Seri Najib Tun Razak kepada mereka yang telah keluar daripada UMNO termasuk Tun Dr Mahathir Mohamad.

SUBSCRIBE now! @Astro Awani


Social Media:

#NormaBaharu #DisiplinMalaysia #HapusCOVID19 #AWANINews #AstroAWANI #BeritaTerkini #BuletinAWANI #BeritaSemasa #AWANI745 #BeritaMalaysia #BeritaUtamaHariIni

💬 Comments
Author

Buat menyemak aja Tun Mahathir di terima masok UMNO.Terima pandangan akar umbi UMNO yang di bawah terlebih dulu sebelom menerima Tun Mahathir menjadi ahli UMNO.

Author — Zainalabdullah 32145678

Author

Orang macam saya Dalam sungguh makna nya .... Perjalan Dia masih sayup sayup jauhnya ... Tak tau lah !!!

Author — taib ahmad

Author

Yang heran siapa yg berhak membuat keputusan, merapu sungguh UMno ni

Author — Mohd basri Ahad mursidi

Author

Takde ke parti yg baik kat Malaysia ni. Tak ngundi lah gini next pru

Author — Hazeem Hussin

Author

Tolak sehaja BOSSKUU.sesiapa yang nak masuk AMNO semula.masa BOSSKUU tersepit.meraka lari macam dikejer harimau.saya tabik soring buat BOSSKUU

Author — joshua link

Author

Mahathir tidak diperlukan dlm umno.pergilah jauh dari umno.

Author — jaffri talib

Author

dh ada jawatan kalau tak dak jawatan tuang juga

Author — Cikjamil 3737

Author

Betul..sape nk masuk umno kne terima semua penyamun2 tarbus skali

Author — Iwaleleh 709

Author

Sang saka tua test market kembali ke umno pasal dah tahu peluang boboi jadi pm melalui pujawang gelap. Parti pujawang pon hidup segan mati x mau

Author — Freddie Spencer

Author

Penasihat Umno kononnya....Milik Rosmah dia ingat tu...

Author — Ibrahim

Author

Mana ada org nak join dgn kluster mahkamah....penyamun tu..

Author — Anak Toman

Author

Menjadi Ahli.dahulu.sudah terlewat ckp.byk siasat

Author — Sharani Emat

Author

Parti pyamun selagi kau ad TunM pn xnk la... Kau out baru Tun ok

Author — #DorOreKenal DorTbata

Author

mahatail tak ada party nak balek dumno...tak malu

Author — GPDC 修善行

Author

X pernah keluar umno tapi dah nak berpakat dengan dap dan pkr itu lebih kotor

Author — Maarafi Maarafi

Author

aku ex umno, aku tau laa parti rasuah nii

Author — azeem solihin

Author

Kena terima semua dasar..mknanya kna terima penyamun2 dlm umno..haha..org sayang umno lgi tapi xsayang pada pimpinan penyamun

Author — Paan Narumi

Author

sesapa pon booleh mohon kecuali orang melayu

Author — azeem solihin

Author

Kenapa orang yg nak masuk penjara pun diangkat menjadi penasihat parti.Umno dah ketandusan pemimpin ke.

Author — Vattaku Patal

Author

Anuar sepatutnya jadi pm dan lim guan timbalannya

Author — Zairi PPKP