Weird Genius - Sweet Scar (ft. Prince Husein) Official Music Video

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
Weird Genius - Sweet Scar (ft. Prince Husein) Official Music Video 5
We took this young talented guy Prince Husein, as our vocalist in this track. He was born with a golden voice and we decided that he was the perfect choice for our new track, Sweet Scar. Support the Local Heroes, replay the Music, share it with your family and friends, and stay Weird!
-Weird Genius

Music & Video Produced by:
Weird Genius

Vocal and Lyrics by:
Prince Husein Novel Balweel

Directed by:
rezaoktovian

Edited by:
creamypandaxx & rezaoktovian

Video Team:
creamypandaxx
Endra Widiantara
Anom Satria
Agung Jaya
Huwa Utama
Julian Setiawan

Model: Maria Thalia

Weird Genius Copyright

Connect with Weird Genius:

~| LYRICS |~

I can't throw away the pieces that you gave
betrayed in a way
Of a knife stuck on my back

How could you do this, we've been through this for a while
Once a cure
now's a scar

Hold me not
Give me back my mind
my thoughts that you've taken
starve me to care

Could the night help me shut you out ?
You gave me a lesson
Not to go and dive
But i already dive

I will try to latch myself out of your space
Far away
Untill the distance passed its line

Its a new journey, my heart has had enough of pain
Once a fool
Now iam awake

Hold me not
Give me back my mind
my thoughts that you've taken
starve me to care

Could the night help me shut you out ?
You gave me a lesson
Not to go and dive

Not to go and dive
Not to go and dive
Not to go and dive
Not to go and dive
But i already dive
But i already dive

You between the dawn and blackest sky

Could the night help me shut you out ?
A lesson
Not to go and dive
But i already dive
But i already dive

💬 Comments on the video
Author

~| LYRICS |~

I can't throw away the pieces that you gave
betrayed in a way
Of a knife stuck on my back

How could you do this, we've been through this for a while
Once a cure
now's a scar

Hold me not
Give me back my mind
my thoughts that you've taken
starve me to care

Could the night help me shut you out ?
You gave me a lesson
Not to go and dive
But i already dive

I will try to latch myself out of your space
Far away
Untill the distance passed its line

Its a new journey, my heart has had enough of pain
Once a fool
Now iam awake

Hold me not
Give me back my mind
my thoughts that you've taken
starve me to care

Could the night help me shut you out ?
You gave me a lesson
Not to go and dive

Not to go and dive
Not to go and dive
Not to go and dive
Not to go and dive
But i already dive
But i already dive

You between the dawn and blackest sky

Could the night help me shut you out ?
A lesson
Not to go and dive
But i already dive
But i already dive

Author — Weird Genius

Author

2018 yang masih nonton ini siapa like la

Author — Teman Ocong

Author

Apa baru gue yang ketemu lagu ini di tahun 2018

Author — Hendri Hen

Author

Demi apa gue sering bgt denger ni lagu kirain lagu barat taunya made by Indonesian omg so proud of you guys!!! Keep stunning 😭😍✨

Author — Mercy Vexia

Author

weird genius gw rasa ini lagu PALING PECAH..mantap asli, dikirain hasil remix an luar negeri, tau nya punya Indonesia..bangga 👍

Author — Satrio Pambudi Utomo

Author

Saya asli Indonesia cuma saya kuliah di Jepang, ternyata di Jepang banyak yg muter ini lagu di kampus atau tempat" hiburan, bangga bgt dah 🤩

Author — Farhan Fareza

Author

Wtf, fix sih ini enak banget di denger, good job WG

Author — Hitzeed CH

Author

Lagu dari masa depan wkwk levelnya jauh didepan jika dibandingkan lagu-lagu diindonesia sekarang, musiknya enak banget, rasa internasional dengan kearifan lokal👍

Author — Agus Mujahidin

Author

The best song..👍 salam from Malaysia to indonesia

Author — Shahrin Ayien

Author

berulang kali dengerin lagunya tetep merinding fak

Author — Fandra Octoramonth

Author

aku kira lagu luar ternyata org moga sukses go

Author — dededwi_51 dededwi_51

Author

Bye Arap thx for the time😁😭👍




For 2011-2018 Bye

Author — Naraya Ariyanto

Author

Lirik Bahasa Indonesia

Saya tidak bisa membuang potongan-potongan yang Anda berikan
dikhianati dengan cara
Pisau yang menempel di punggungku

Bagaimana Anda bisa melakukan ini, kami telah melalui ini untuk sementara waktu
Setelah sembuh
sekarang bekas luka

Jangan gendong aku
Berikan saya kembali pikiran saya
pikiran saya yang telah Anda ambil
membuatku kelaparan untuk peduli

Mungkinkah malam itu membantu saya mengurung Anda?
Anda memberi saya pelajaran
Tidak pergi dan menyelam
Tapi saya sudah menyelam

Saya akan mencoba untuk melepaskan diri dari ruang Anda
Menjauh
Sampai jarak melewati garisnya

Ini adalah perjalanan baru, hati saya sudah cukup sakit
Dulu bodoh
Sekarang aku bangun

Jangan gendong aku
Berikan saya kembali pikiran saya
pikiran saya yang telah Anda ambil
membuatku kelaparan untuk peduli

Mungkinkah malam itu membantu saya mengurung Anda?
Anda memberi saya pelajaran
Tidak pergi dan menyelam

Tidak pergi dan menyelam
Tidak pergi dan menyelam
Tidak pergi dan menyelam
Tidak pergi dan menyelam
Tapi saya sudah menyelam
Tapi saya sudah menyelam

Anda antara fajar dan langit paling gelap

Mungkinkah malam itu membantu saya mengurung Anda?
Sebuah pelajaran
Tidak pergi dan menyelam
Tapi saya sudah menyelam
Tapi saya sudah menyelam

Author — Bapel Gaming

Author

Damnnn bro, this song so fckng perfect ~!!!
Great music from ITALY

Author — Requim `

Author

Yg disslike pasti anak buah nya ericko lim wkwkwkwkwkk

Author — Mr. Ricky Yuswadi SE

Author

Ini lagu ga ada matinya. 2018 dan bentar lagi udah mau 2019 !!

Author — Arya Andita

Author

Sering bgt denger lagu ini tp gatau judulnya apa, gue kira ini dj internasional dan ternyataaa WG!!! WOW!!⭐⭐⭐⭐⭐

Author — iksan adrimawan

Author

Wanjay dari dulu ampe sekarang lagu ni masih terngiang-niang di kepala gw keren abis coy

Author — Si Ocong

Author

Bgsd, gw kira colab ama coldplay 😅 suaranya mirip bgt soalnya.wagilaseh EDM emg nusuk bgt di telinga gw WG terbaik lah

Author — Irman Erdiansyah

Author

Dikira dari negara luar ternyata dari indo, asli keren banget. Bikin mood naik, temen pas beberes rumah :'v Pokoknya sukaaaak, sukses terus💟

Author — Dini Av