Halil Kastrati befasohet nga vizita qe ju be sot - ja kush e befasoj pas operimit te tij

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 2 months ago
preview_player
UCY19Mi-o9BqVBW63Sy0SZjg

Like dhe Subscribe për me shumë video.💬 Comments
Author

Nan Legjendare u knaq ne Xhenet me te dashurit tu nuk gjejm fjal me pershkru zoti te dhasht forz e gajret 😥😥🙏🙏

Author — Gashi Arbijas

Author

Allau e shperbleft dhe Zoti ja letoft dhimtat jarabi

Author — Nergjivane Luta