Shpirti i Krishtit me shenjtro

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 9 years ago
preview_player
UCNV5pgG54MmlDVnQODCy_mg

Shpirti i Krishtit qofsh lavduar

💬 Comments
Author

Qofte Levduar Jezus Krishti Gjaku i Krishtit sheron, sheron degjojeni sa me shpesh kete himn te gjakut te cmueshem ..cdo lloj stresi largon ..lehteson Qofshi te bekuar ju qe e kenduat Zoti ju bekofte e ju ruajte

Author — I' m Yours

Author

Miredita te gjitheve.
Ju pershendes me zemer e shpirt nga Franca. ✝️=💙
Me pelqen shum kjo video, dhe melodia.
Zoti me bekoj me Shpirtin Shejt kesaj jave, Amen. Jam deshmitare e vertet, qe ata qe rrin Besnik dhe luten, me zemer e shpirt, Jesus Krishtit, qe besojn dhe kuptojn jeten dhe vuajtjen e ti ne kryq per ne, do te jen te bekuar, sidomos ne keto kohe te fundit, shum te veshtira, ne gjithe boten.
Mesazhi im, dhe sidomos i Krishtit, te kembgulim ne lutje, me ze te larte, ajo eshte shpata e kundershtarit, (e kuptuat) lutuni, lutuni, lutuni, ju lutem. ATI YNE, me kuptim dhe zemer, dhe per veten... drejtuar Krishtit, DASHURIA E VERTET, E ZOTIT, ESHTE SHPIRTI SHEJT, NUK ka gje tjeter me te bekuar ne toke se kjo ✝️💙 e perjetoj une cdo dite, Amen. ZOTI U BEKOFT TE GJITHEVE.
✝️ Eshte DASHURI

Author — Jess JESUS DIEU SAUVE

Author

Qofte levdue krishti Gjithmon e jetes Amen

Author — Bledi Garo

Author

Qoft levduar jezukrishti
amen gjithmon e jetes

Author — Ina Miss You

Author

Shpirti i Krishtit me shenjtro 😍😍😍 Lavdi ty per te madhen dashuri qe ke Lavdi ty qe me dhurohesh mua. Mundimit i Krishtit me forco. Forever yours my Lord Jesus Christ 👑👑👑

Author — Gabriel_ el_poder_de_Dios

Author

I lumi ai qe beson ne Zotin sepse do te shejtërohet🙏🏻

Author — Xhulio Preci

Author

👑👑👑O Krisht ki meshire per ne mekataret 👑👑👑

Author — Gabriel_ el_poder_de_Dios

Author

Lumi ai që beson tek krishti dhe në rikthimin e tij 🙏❤

Author — Lulzim Sufaj

Author

AMEN LUM KUSH BESON NE TY MAN DOJA DALIN SHDO GJAJET AMEN 🙏🙏

Author — Aleksander Muri

Author

O Krisht ki meshire per ne mekataret👑👑👑👑

Author — Jocelyn Ambroise Leontine Genevieve

Author

te Athuroj Jezus krisht lavdi qofte emri yt Amen Amen Amen

Author — koli rapaj

Author

Kofte levdue Krishti gjithmon e jetes amen

Author — Maria 111

Author

O zot me ndihmo ne keto momente me beko 🙏🙏🙏🙏

Author — Sia Qypi

Author

O Zot kam besim te forca joteme ndimoo o Zot u befte ralitet 🙏 ♥️

Author — Tasha Ranxha

Author

Njerëzit e Zotit nuk e humbasin Besimin, jetojnë pa lënë Mjedisin Hyjnor. Mos thuaj: “Do të qëndroj deri në fund”, mbajini ato fjalë në fshehtësinë e zemrës. Disa që e quajnë veten besnikë ndaj Perëndisë do të humbasin Besimin nga frika dhe injoranca e këtyre ngjarjeve përfundimtare. 22.02.2021

Author — Madonna della Famiglia

Author

O Krishti na pshtoft prei ktyne rremujave na i falt mkatet e na bekoft 🙏🌹

Author — Afro 5

Author

Jezusi eshte Mreti I mire si è done gjithkushe

Author — Nikolin Dakaj

Author

Kjofte luvdue e nderua
( 🙏🏻JEZU KRISHTI 🙏🏻)
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bekoje o KRISHT kyt popull
qoje doren tande u helmu
bota dhe toka nga njerzit.
sa mundesh te na durojshe
ma, meshira jote kjofte per
ne kjosh bekue 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
(🙏🏻JEZU KRISHTI 🙏🏻)

Author — Drana Camaj

Author

Qofte Lavduar jesuz KRISHTI Gesù mio io confido è sperò in te Gesù mio amen ♥️🙏

Author — Luli Avdiu