Almarhum Ust Fadzil Noor 1986

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 12 years ago
preview_player
UC5TtMoscxAWHsMzkjdeO6Yw

Almarhum Ust Fadzil Noor ,Timb YDP Pas semasa simposium negara islam,1986.Saksikan kehebatan beliau berpidato

💬 Comments
Author

sokong pas sejak kecil lg.alhmdulillah.sudah berada dlm golongan pemuda pas.takbir!

Author — Jaafar Siddiq

Author

aku rindu pd ustaz fadhil, dan berharap ada ustaz muda yg setanding bg menggantikan kekosongan yg ditinggalkan....ayahandaku berpesan walau siapapun yg jadi ketuanya, selagi perlembagaannya Islam maka sokonglah ia( PAS)...

Author — Dzoel Nain

Author

Ya Allah manis senyumsn insan hebat ini buat air mata menitis laju...mga Allah merahmati ulama kesayangan ummab

Author — Indrawaty Ramli

Author

Hebat. Mana ada pemimpin sehebat ini berucap spt pemimpin ini yg jadi duri dlm daging kpd
pemimpin yg tak reti Islam.
Klo UMNO dan PAS, mesti jadi pilihan kita klo parlimen dibubarkan.
Takbir.

Author — Ali Ali Ali

Author

Hensem rupenye Almarhum Ustaz nie masa mude2....!! Alhamdulillah, kwsn Bangi, Selangor merupakan jajahan :)

Author — Ezzo Snakepit

Author

pidatonya sungguh hebat, ayat yang digunakan sangat tersusun

Author — jengkamali

Author

muda lagi arwah masa ni, handsome lagi, arwah adalah salah satu org yg di hormati ramai di malaysia .... al fatihah

Author — pencai

Author

Semuga Allah cucuri rahmatnya pada tuan guru Ustaz Fadhil Muhammad Nor dan memberi tempat bersama2 orang2 solihin lnsyaallah Amiin

Author — Sherry Sulaiman

Author

time ni aku pun kibar bendera bee tp skang ni tidak lagi.... Ya Allah, aku bersyukur atas hidayah mu....

Author — mulyadiabubakar

Author

PAS sekarang bukan dah mcm PAS yg dulu... Ramai dah tokoh2 pemimpin yg dulunya sudah tiada... Baik kembali ke rahmatullah mahupun keluar drpd parti.. Sedih tengok PAS sekarang..

Author — Mr. tuibuchi

Author

Uiii...mmg sebijik sama dgn suara anaknya...ust fawwaz fadzil

Author — Maududi Ghazali

Author

jika 1986...sudah ada beberapa persoalan masakini telah mula ditimbulkan dan dipersoalkan oleh almarhum ust Fadzil Noor

Author — laman ilmu

Author

aku mcm tak percaya plak ini ustaz Fadzil nor, selepas aku tengok ucapan akhir beliau.

Author — Wan NamaBetulSumpahTakTipu

Author

Ustaz tahun lapan puluhan dan sembilan puluhan menganggap rakyat dan parti politik lain memahami agama Islam sama seperti mereka memahami nya. Mereka mencela dan membenci orang yang tidak mengetahui tentang syariah Islam. Kelompok mereka lah yang terbaik kerana mereka memahami agama Islam.

Author — Shokri Jaafar

Author

mase aku kecik dulu selalu ikut abah aku g dngar ceramah pas.. dan dulu bnyak CD ceramah.. selalu ayah aku pasang mase dia sihat dulu.. tapi lepas banjir 2007 habis CD semua.. tapi alhamdulillah aku brsyukur sbb aku yg dipilih selalu mengikut ayah aku pegi majlis2 pas..ade yg sudih mendoa kan agar ayah aku sihat smpai aku bolih hatar dia pergi umrah aminn.. termkasih

Author — Saddam Husin

Author

Ustaz fadhil nor and Anwar ibrahim berpisah
tiada dari dulu hingga skrg bkn mcm lobai hadi yg sentiasa flip flop

Author — Rusli Salleh

Author

Umat Islam bukannya mati hanya tidur shj, yg pastikan akan bangun seketika nanti

Author — Bagan Pinang

Author

gua silap atau apa...style almarhum hampir sama dgn stail DSAI dalam fatihah untuk beliau...amin

Author — Muammar Qaddafi

Author

vcdilmu mana ko dapat video ni??kasi tau bleh tak??ustad fadzil noor ni baek dgn sorang guru agama kat umah aku..ustad ramli pon dah xder da..sahabat baik laa dgn ustad ramli tu..smoga allah menempatkan mereka di kalangan org2 yg soleh lh ahli ulama..amen al fatihah.

Author — FU AD

Author

Barisan Alternatif pada 1999 - 2004 adalah PAS, ADIL, DAP dan PRM ! sekian !

Author — Suka Suki Viral