AUDI RS3 - NAK PASANG APA LAGI NI GENG - WORKPACK RACING MELAKA - TIP TOP .

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UCJqEqKluq4tY2_Y2wxf5O3g

Stay safe ❤️

💬 Comments
Author

Terbaik abg pekin, semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan untuk tahun 2021 ini... Pasang PPF dulu... 👍

Author — mohd hafizi

Author

Dah molek tu pekin...tinggal support wak yar punya exzos je belum🤭

Author — Alifah Faizal

Author

always hadir bang hehe 🤟🏻 semoga sentiasa dimurahkan rezeki hehe ❤️

Author — Syahmi Azfar

Author

Terbaik abg pekin x penah sekali pun terlepas tgok content dri abg....sentisa support...

Author — Fariz Fariz

Author

boss rindu nk tgk watak Slash. boss main 1 kali Slash bwak audi review :D

Author — Hanes Osman

Author

Terbaik bang Pekin 👍, tengok Rs3 abg punya jatuh hati kat model ni 🔥🔥

Author — M Luqmann

Author

Sentiasa hadir bang pekin 👍 Semoga terus berjaya dunia akhirat 🤲🏻

Author — Hasrul Hefendi

Author

Terbaik2 pekin, usaha yg mendapat hasil titik peluh

Author — Mohdfuad Bad

Author

try carpet TRAPO bang. baru mantap. senang buang pasir.

Author — Muhammad Haidir

Author

Ramai org ada kereta...tapi tak ramai org ada seni penjagaan dan makeup kereta mcm bro pekin...

Author — Lobak Channel

Author

Perkara paling susah dlm dunia bro pekin..bila buat keje bos tgk..bila buat keje kasteme tgk..🤣🤣 x sabor nk tgk naik stage ni..kepidap bro..👍

Author — Arif Muid

Author

Tersasul vila nabila bro.. tau ler jd hero dlm filem tersebutkan... Papepun, bro..

Author — Amir Ramnah

Author

Bro Pekin, saya ada suggestion. Letak PPF Dekat door handle sbb masa buka pintu, confirm kuku kita mesti kena body, takut lama2 nanti calar... So klau ada PPF, cat kereta selamat...

Author — Stev Raj

Author

Bang buat ppf dekat kecey legacy... Terbaik jgak tu area sunway.. 💯

Author — muhammad alif rasol

Author

Alhamdulillah... Terbaik, padu dan mantap

Author — P Nazri_ طفل الملايو

Author

Good job bro pekan semoga sihat2 hendaknya. Amin

Author — Mohd Nasir Normazura Ahmad

Author

Terbaik!!! Boss👍Take care & stay safe.

Author — Mohd Idris Omar

Author

R32 sudah ada madu nampaknya, kena pandai bahagi kasih sayang bang. Hahahaha, takut nanti merajuk

Author — Muhd Hisyam

Author

Geng..
Klu lampu depan tu smoke..
Chrome tu delete ke candy red.. mmg paduh

Author — Min82 Min

Author

rasanya dah tau dah maksud no plat 74 tu. tu mesti 7WORD kan?mantap banggg

Author — tremendous96