Mana mana rancak berdosa (original). Credit to @kapcai.jahat tiktok

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 9 months ago
preview_player
UCC4qB4349hZ5bb9M2EkoauQ

original rancak berdosa

💬 Comments
Author

The original of "Mana mana ranciakkk berdosahhh!" Terima rancak! Amat amat dahsyat. Darah darah pahlawan.

Author — XpisserzX

Author

adoi patut banyak polis kat penang 🤣 btw tempat nie memang dah jadi port dari zaman ayah saya lagi .. ayah saya pernah cerita pasal seorang owner RXZ dia seorang makenik motor .. dan motor dia sangat laju masa era tu 👌

Author — Ļσνє уσυ

Author

Syukurlah semua Selamat... Rancak... Bertaubat...

Author — شهريل محمد

Author

anak2 org lain smua duduk rumah study buat bnd yg berfaedah.sdh tgk ank bangsa sndri jd mcm ni.nnt ckp lbih2 kne plak.pkla sndri hrp jdlah insan yg berguna

Author — Mohamad Shawal

Author

XpisserzX darah² pahlawan yang berkemungkinan dipersia-siakan..

Author — pehal lu

Author

Punca geng amat2 dahsyat ni yg roadblock semalam merata hawaq sungguh

Author — Arif Isa

Author

Geng² ni kalau org tegur jap lagi mula la menjawab: KaMi La YaNg BaNtU aNdA kALaU keReTa AnDa RoSaK

Maaf la, bantu org bukan alasan anda masih boleh jdi bangang di atas jalan

Author — Hikky 06

Author

Kalau jumpa tengah jalan mcm ni ramai2 aku xtekan break pun..aku jalan mcm biasa ko lintas mmg kena sodok

Author — yuredacyWM

Author

mana mana rancak berdosah... sampai Indonesia 😁😁

Author — 𝚔𝚒𝚕𝚘06

Author

bukan berdosa. berdansa. maksudnya menari.

Author — malayneum

Author

Akhirnya nmpk juga vid asal mana mana rancak berdowsa!!.. ish ish ish

Author — Zizul Sulaiman

Author

Mcm burung PADI dekat R&R bile maghrib bising bertenggek banyak2 kat pokok lah bumbung lah.Mcm ni lah.kang bile mati mintak simpati Dan keluar lah ayat " bile family kau kene Mcm ni ape jadi, respect lah Sikit si mati" tengok dia pun tak respect orang lain

Author — جوھر Red Blue

Author

Trrrbaikkk mamu....trbaikk....utara mai 4 negeri mai jangan buat leceh

Author — Hafiz Zakaria

Author

Mat mat rempit ni lah spesis yang paling bising komplen pasal penguatkuasaan larangan guna no plat kecik dipertingkatkan 🤧 patut pun plat kecik, otak kecik

Author — Ron Rogers

Author

klu polis lalu ni, uish bpk mantapp skali hauk

Author — ekk

Author

Orang selalu dok sebut2 Mana Mana Rancak Berdosa rupanya dari klip ni rupanya. Anjay lah. lawak 😂😂

Author — Mrjoemarc Official

Author

Patutlah covit serta segala musibah masih ada....tgk tuu kemaksiatan masih byk wuhaallahhualam

Author — M J

Author

dlu aku igt "mana2 lancap berdosa".. rancak upenye...

Author — Apeng

Author

Hang pi Mana... Pi mana... Woiii hehe.... Dongga Awak x buat Rancak kt Padang Alang2 Round Island teroii....SEMPOIII Bro👿Anak Antoo Kita....lain kali Buat live teroi lagi seMpoi senang kantoi🤭

Author — Omar Azdi

Author

Sakit mata je pemandangan camni serupa sampah bertaburan...

Author — Jojo Sun