How to Setup Huawei B310 /315 for first used

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UCZxkiK6dtNl_ufjhbSfC-tw



💬 Comments
Author

Kenapa saya punya b310 tak ada option nak lock band dekat interface tu? Ada option untuk select network 4g or 3g sahaja.

Author — ujangns

Author

Assalammualaikum tuan, modem ni boleh dijadikan sebagai access point tak?mcmana settingnya jika boleh tq

Author — Peter Knott

Author

Bos asal modem saya takde lock bandwith...kena update apa2 ka?

Author — Naqib 9797

Author

macam mana nak tahu atau dapatkan balik ppoe setting kita ya? saya salah setup tadi, setup ip dynamic
sekarang internet tak jalan bila nak guna auto, b310s-952

Author — Muhd Hamni Adam

Author

First time use masukan password blkg modem dia ckp incorrect password x phm semua sim card dh try.. Atau kena modify dulu modem nya?

Author — Mohd Iszwan

Author

thank you bro next time when i buy this modem araldy then i know how to set up next time i need to earn more money& buy this modem this modem support sim card a not bro.

Author — sky- cloud

Author

Boss.. Modified modem boleh buat tutorial tak?

Author — OyanG TV

Author

Boss, tlg share cara mod b310as-852 dgn firmware skli bleh tak?

Author — Mohd Farhan

Author

Bang sy nak tanya cam mana nak beza original huawei n fake b310, sbb semua kat shoppe kotak dia ada LTE CPE.

Author — Wee chee Liang

Author

B310 ni boleh guna apps hilink ke bang?

Author — Luffy9200

Author

Saya letak sim unifi air, tapi yg keluar di google celcom. Kenapa ya jadi mcm tu ?

Author — Betholto

Author

boss..modem saya utk first time login tu keluar quick setup sahaja..bila masukkan admin n tukar password tak jadi

Author — mohd nazaruddin

Author

Boss modem b310 support 4g plus tk bos

Author — udieLoL369

Author

Saya tak boleh ubah ssid dan pasword.. Tiap kali login 192.168.8.1 akan keluar quick setup shj

Author — mohd nazaruddin