(Lirik) Rindu Pengubat Luka - Toi

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UCpT7U6OyOCpUm_6tb2YJenw

i dont own this song
like my page

💬 Comments
Author

Lagu ni mengingatkan aku kepada seseorang

Author — Nizamri Halina

Author

ya Allah rindu sgt lagu ni. Teringat dekat member 😓

Author — Siti Haajar

Author

Aku pernah benci orang yg aku sayang. Sebab aku tahu dia ngan aku takkan dapat bersatu. Aku ingat aku akan bahagia. Rupanya aku lagi merana. Sekarang, aku tanggung rindu sorang2. Sorry

Author — Nik Acap

Author

Best lagu nih, mengingat kn ku pada seseorang yg mau minta kembali pada ku ....

Author — fathiyah soleh

Author

Tetibe lagu ni bermain dalam kepala setelah bertahun2 aku tak dengar, mybe aki teringatkan seseorang hmm

Author — Mohd Shazrul Sofee

Author

Random sangat tetiba teringat lagu ni lol

Author — Fazlinna Mohd Asannnan

Author

Lagu ni buat aku tringat dekat kawan aku yg bernama LISA HANI penghuni Lot8741 suria tampin.

Author — Nurliyana Athirah

Author

Sesiapa bole bgitau x mcm mne nak Bluetooth lgu DRI YouTube ni....

Author — Alyah Rosali