AKU BELI MAINAN TELUR 😂 KALAH KENA AIR 💧 EGG ROULETTE!

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UCPypMJ6WvDh0gEzZvSuaepQ



💬 Comments
Author

Tolong undi lagi Aqil kat sini please❤️🥺


Boleh undi 20 kali setiap 10 minit 🥰

Author — Aqil Zulkiflee

Author

Semoga abg aqil and family dimurahkan rezeki selalu 😊😊😊...keep it up abg aqil 🔥🔥🔥

Author — ULTRA GAMING EX

Author

Fatin naimi nak ambik yang tak da air 18:18 hahaha😂😂😂😂

Author — Ammar_men "ROBLOX"

Author

Abg aqil main tipu😭😂😂😂😂kesian abg shah😂

Author — TEAM AMMAR NAZHAN FANS

Author

semoga abang aqil zulkifli dan sekeluarga sihat selalu amin...🤲🙂

Author — Nor Habiby

Author

Best btl konten abg ni... Asyik beli mainan😂

Author — Alesya Maisarah

Author

semoga abang aqil dan keluarga sihat selalu 😊

Author — Q Raofeira

Author

Yay video baru . Semoga abang Aqil sehat selalu.

Author — auni

Author

Wow best lah channel abang🥰ouh btw saya dah undi abang jgn risau tau🥰saya harap dengan undian ni abang akan lebih bersemangat untuk menghibur kan kami dengan video abang🥰terus abang syaa sentiasa berdiri untuk support abang 🥰salam dari Miri, Sarawak 🥰

Author — Alexzenda Zack

Author

Wow main telur pulak abg aqil ni huhuhu🥳🤣🥳🤣

Author — madiha humaira

Author

Kasihan nye abang Ishan😭 Kena marah Aqil Zulkifli 😂😂

Author — Satah Satah

Author

Saya suka sangat tengok semua video Abg Aqil, kadang² tengok video tu berulang² kali sebab semuanya best sangat²!! Saya tak pernah bosan tengok semua video YouTube Abg Aqil 🥺❤️✨
Abg Aqil teruskan buat video YouTube tau!! Stay safe korang 😊❤️

Author — Dyna Hesmes

Author

Hahahaha fatin naimi cakap sepinder🤣🤣🤣🤣

Author — Syakir Irfan

Author

Abg aqil :chu chu
Saya :itu telur ayam ke kereta api 😂😂😂

Author — Lutfi Eddayu

Author

Yeh abang aqil zulkiflee benang saya bagi bintang adalah 10/10🥳🥳🥳

Author — Nuraminah Atikah

Author

yg penting video ni thumnail tk boleh kalah😂

Author — Qaleesya Otshman

Author

Boleh buat prank ni 😂 ajak akiddos main pastu letak isi telur yang betul kat dalam tu 😂

Author — Dinie Farhan

Author

Haiyak Haiyak😂😊 semoge keluarga Aqil sihat selalu dn di pemurahkan rezeki😊😇

Author — lisa soffea

Author

Abang aqil dapat air😂😂😂. Dah basah kepala

Author — INARA CHANEL 🙂🙂

Author

Wahh..Abg aqil Beli mainan Apa ni?? Macam Best Content kalini😍😍

Author — Alya Wanie