KONSERT KUPI KUPI FM 2017 - MARY INTIANG

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 5 years ago
preview_player
UChf5LrgQvoEs9wNHJYhW47w



💬 Comments
Author

Sa sanggat bangga dan bersyukur dapat sa jumpa penyanyi ni merry intiang .. depan mata sa, kami sempat peluk lg memang dia tdk sombong .. sa sangat suka.. sa suka sangat lagu dia, (tajuk sintarang tatang ulan)

Author — Aliaely - channel

Author

suara masih lantang..suara merdu gemersikk mcm buluh perindu..ditiup angin di mlm hari..

Author — Johari Arie

Author

Mary..ok juga pun lontaran suara ko tu..legend juga bah..God bless you kio..

Author — Primus Wong

Author

idol❤❤mngimbas zaman kanak2..masa jd posmen auntie2 dan uncle2 sy🤣🤣🤣🤣asal kramaian d kg mmg ada yg nyanyi ni lgu😍

Author — Ailisa Alice

Author

Mary Intiang is a penyanyi veteran y yang pernah bertanding Juara Lagu Dusun 1986 namun tidak pernah menang.Setelah 28 tahun karier beliau, Mary Intiang sekali lagi muncul di Juara Lagu Dusun 2014 dengan lagu Batos Toh Miruba Hiti

Author — cookieeee

Author

Sy suka vokal penyanyi orang lama, padu suara walau live macam dalam kaset, bukan MCM penyanyi sekarang sekadar pandai nyanyi sahaja. Terbaik anty Mary intiang.

Author — NinjA Ea Games

Author

Mantaplah mary masih seperti yg dulu² lagi bah..poingkaa 👍👍

Author — Winnie Engkin

Author

Ohh..msih bergentah bha😁😂apa2 pun suara mantap👍

Author — primitive cooking widlife

Author

Tatap mantap sukung... Artis lama ba .... Terbaik...

Author — Osindak Smart

Author

Terbaik 👍🌹🌹🌹🌹 sekali lagu ni saya suka, terkanang di masa lalu ku, sangat menghiburkan terima kasih marry dengan lagu anda ini terbaik 👍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🙏🎤🎵🎼

Author — Wilson Chris

Author

Masih power suara dan masih boleh lumundus..

Author — Roger Anau

Author

buli tahan suara si untie ni..😊👍..mcm di keset juga..👍😀

Author — paka sakot

Author

penyanyi lama lelaki ke perempuan tetap mantap dan terbaik marin tiang memang aura suara nya mahal kalau semasa mudah nya lagi lah

Author — topinai juanis chainel

Author

thn depan 2019 bole lah masyuk gegar vaganza...

Author — Johari Arie

Author

ni live konsert..tapi suara mcm dlm album..segelintir budak2 baru penyanyi sekarng klu nyanyi persembahan pentas semua k lauttt..patutnya mereka belajar dgn penyanyi2 lama..tapi aku tngok penyanyi baru zaman ni mcm syok sendiri, berlagak divaaa...

Author — Johari Arie

Author

Roun sontilib tilib....lagu kegemaran dih molohing ku di laid, nga mmg aramai kopio lagu2an dusun mantad di legend ngawi

Author — Jainah Hajimin

Author

Baru laa suara legend....age is just a nmber blg org laa aunty

Author — Jezzy Imbayan