AKU BELI MESIN MAINAN TERBANG AJAIB 😂

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 2 months ago
preview_player
UCPypMJ6WvDh0gEzZvSuaepQ



💬 Comments
Author

Korang nak video apa lagi? Cuba komen ☺️❤️

Author — Aqil Zulkiflee

Author

Video aqil tak pernah mengecewakan ❤❤. Semoga abg aqil dan family sihat selalu dan murah rezeki selalu ❤❤

Author — Zul Zul

Author

Hai abg semoga abg aqil dimurahkan rezeki dan sihat selalu 😊

Author — AMIRAH_AMANI

Author

Hai abang Aqil, .. semoga abang sihat selalu 💕💕🥲🥲🥰🥰❤️❤️

Author — sueim82 sueim82

Author

minit ke 9:06 abang shah guna Thunderbolt dekat Pikachu...terus kena abang aqil😂😂

Author — L E O. Hafiz

Author

Dah lama tak tgk abg Aqil buat pon dah lama tak buat video 😔♥️

Author — Najwa

Author

Main pun hensem🥺🥺terpesona viewers abg aqil..cair hati..

Author — Alya Wanie

Author

Abg Aqil:korang boleh ke tak bosan ke?
Saye:saye mana mana ok.saye sentiasa seport abg aqill

Author — Sufi Dhiya Qhayla Shahairul Asraff

Author

Semoga dipemurahkan rezeki ye abang aqil

Author — Nor Rashidah Samsuddin

Author

Aqil ingat tak dulu aqil pernah sakit tapi sekarang aqil dah sembuh... sebab Allah dan kitaorang lah yang doa dengan sebaik baik yang mungkin dekat aqil jumlah yang doa kan aqil dulu
👇

Author — AUNI SEVEN SHORT

Author

Bagus lah...Aqil beli mainan mesti banyak budak2 suka termasuk aku😭😂😂😂

Author — Aisha💜💚

Author

Video jalan jalan dengan kak nrhwz, akkidos, aqil, syzaa dan saffa
Bestlh

Author — Naruto

Author

Lps helicopter mainan terbang plk

Actually part abg aqil kata anak anak dah ready...tu paling lwk😂

Author — Faiqah Dayana

Author

Abg aqil, cubalah Challenge buat Dalgona Candy ❤

Author — sobie firas

Author

Best nyee abg aqil buat la vid mainan lgi😅😅

Author — Aqil Hawau Gaming

Author

Aqil : aqil dah kekeringan idea sebenarnya.

Me : Lamadah tak tengok aqil buat video prank.

Author — Alia Anisa

Author

Best...lawak...semua video saya pecah perut gelak

Author — Mohd Nizam

Author

Abang aqil... Buat la 24 jam makan makanan warna merah... Atau 24 jam duduk di bilik akiddos 😆😆😆

Author — Umairah12

Author

Saya rasa kenapa pikachu pergi serang abg aqil sebab dia minat abang kot🤣🤣🤣

Author — Hana Darwisya Musa

Author

Aqil buat vedio among us, sapa suka aqil buat vedio among us sila comment ye








Hahahaha

Author — Noor Azlina