Tambah Kelajuan Internet Cara Lock 4G Huawei B310

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UCltr1_HhVM2p40XfhV2BkNQ

Tambah Kelajuan Internet Cara Lock 4G Huawei B310

💬 Comments
Author

klau kt laptop ada bt bypass kt cmd pstu kita connect laptop kt moderm tu nnti dia akn ganggu moderm dk..mcm signal lost or something else

Author — ahnaf thaqif

Author

terbaik bang terima kasih info berkesan

Author — Izal Amir

Author

Assalammualaikum boleh buat review cp101 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Author — Mutalib Ibrahim

Author

Bang tumpang tnya. B310 dgn b315 mana lagi bagus kalau kawasan sy kejap 3g kejap 4g ? Ptut ambik b310 atau b315??

Author — Muhkles Al-aracy

Author

Bang nak tanya kalau kita on 24/7 tak pernah tutup boleh rosak ke?

Author — The Syim

Author

Abg, klau modem dh siap mod, dan open vpn, bole buat ke

Author — mohd syahiran khamsi

Author

Sy guna yes 4g plan rm30 unlimited dan hotspot 9gb sebelum ni dapat speed test paling tinggi 2mbps ja, , selepas guna cara bos ini terus naik dapat 5 hingga 7mbps..ilmu terbaik ini, , terima kasih bos 😀

Author — MohdFazli

Author

Assalamualaikum. Kalau B310 modified punye ..X hilang ke ape y seller sblm ni settings?

Author — Mohd azri

Author

Kat modem ni boleh tukar frequency channel?

Author — Redz Channel

Author

Bang klau modem ni klau di kg cuma h+ tp luar rmah dlam 200 meter 4g bleh ka pkai..dia tarik 4g ka ttap h+..celcom

Author — siput sedut

Author

bos nak tanya kenapa saya tak keluar interface ni padahal dah masuk ip adress yg bwh modem tu? just ada quick setup je.. fucntion dial up dan ke bwh tu takde and kat situ tulis ada update configuration je

Author — Danish

Author

semua Huawei sama ke bang. sy pakai E5172.. tk kacau setting ke? sbb bli yg modi. takut nk ubah2

Author — Achik Ejad

Author

Sekarang kan bang.. Username dengan pswd tak boleh masuk tau.. Mungkin terlupa pswd baru.. Nak forget pswd macam mana.. Boleh tunjuk ajar tak?

Author — Mohammad

Author

Salam bro... dia mmg 4G je ke? LTE xder? tp kt body dia tulis LTE?

Author — kyle williams

Author

kenapa saya punya tak boleh click manual.. ke ada benda nak kena eneble kan?

Author — aweng haripa

Author

Bos..ada x tutorial nk tukar bahasa tu.. saya punya still bhsa china lagi la..

Author — Kanda Maidin

Author

Assalamualaikum bang . Untuk cp2002 boleh tak?

Author — MohdRozli_

Author

cm mane nk dpt password ngan username tu bang?>

Author — xe attesa

Author

Bang internet sy kenapa slow ye?sy pakai unlimited

Author — Muhd Izrin

Author

kalau dia tulis

UMTS only
LTE only
LTE > UMTS
LTE > GSM
UMTS > GSM

nak ambil yg mana satu

Author — Mawar Berduri