PES 2019 face update v2 smoke patch 19.3.9 DLC 6

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 5 months ago
preview_player
UCR9mdI0Pma3zTsOEBr7R1oQ

Pes 2019 update face v2 | smoke patch 19.3.9 | DLC 6
| please Comment any bug | Don't ReUpload | Please Donate

Join Group FB for request,share,dll:

Please Like Comment Share Subscribe

Donate :

Download Face update V2 :

Soundtrack Alternatif V1 :

Update smoke patch 19.3.9 :

option file summer transfer 2021/2022 By tanker 19.3.8 :

kits season 2021/2022 V4 Tanker :

Bootpack And Glove :

Mega Tatto Pack :

Update Face V1:

Download DLC 6 ALL in One:

Tutorial SIDER PES 2019:

Menu Euro:

No Crowd:

Download DPfilelist generator:

Tutorial Install Smoke Patch:

Tutorial Download :

Tutorial FIX sepatu :

Tutorial Megafacepack:

Tutorial Stadium:


follow media sosial saya :

#pes2019 #facePES2019 #faceupdate

💬 Comments
Author

bg, kalo sebelumnya udah pasang facepack yg v1 harus dihapus dulu kah sebelum instal yg v2 / lgsg timpa aja?

Author — penjelajah handal

Author

Bang, macam mana mahu pasang theme efootball?

Author — Uncle Kuan

Author

i installed this and kits but they only work for the licensed teams barca Liverpool arsenal bayern etc. the other teams didnt get new kits

Author — Nikhil Malik

Author

cara biar dpfile listnya ngga crash gimana yah bang?

Author — Wong Gendeng

Author

Om logo premiere league di man city masih belom ada ya yang di lengannya?

Author — Satria Adhi

Author

Ini udah fix sma classic player gk bro?

Author — Oikzz

Author

Hi, I cant click the link. It show me ip cannot enable

Author — มังกรเพลิงกินน้ํา 22

Author

bang mau nanya, knpa klo aku update face nya, pes 2019 nya kembali yang lama bang jd updatetannya hilang

Author — Maulana Yusuf

Author

harus pake v1 nya dulu ga bang apa langsung

Author — CH44RIZ

Author

Bang apakah memasang face pack bisa bikin lag? Kalau bisa gajadi pasang wkwkw

Author — BiveM

Author

Cara atasi bug sepatu sama sarung tangan kipper hilang

Author — Aburizal

Author

tidak ada unduhan, silakan tautan langsung

Author — Aung Myo Min