Liza Qarri - Kthehu të lutem

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 3 years ago
preview_player
UCW3O1NBVBfg426MWCZ2EI7g

Labia 1996
Publisher: Produksioni Labia ;
Follow : Produksioni Labia online
Contact : Produksioni Labia
Mob : +38349400035 ,+38349399999
....................................
Download :
iTunes :
Amazon :

....................................
Listen:
Spotify:
Deezer:
AppleMusic:

.................................................................................

Muzika :
Teksti :

.........................................

Të gjitha drejtat Video & Audio janë të rezervuara nga Produksioni Labia
Ndalohet kopijimi Video dhe Audio apo editimi në kanalet tjera muzikore
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!
#gezuar 1996
#lizaqarri
#produksionilabia