GRUPI 'SKOFIARET', MIRANDA HASHANI & ELIZABETA QARRI - Kolazh, 100 VJET MUZILE

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 9 years ago
preview_player
UCN_5x0OTax_ProZjhww5PuA

Nata 10 LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco
Copyright TVKLAN