Skofiarët - Elizabeta Qarri - Me lule të bukura

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Description
preview_player
UCtPvZy6FzG8M8KoGUc8H5lQ

Skofiarët - Elizabeta Qarri - Me lule të bukura

💬 Comments
Author

Je e pa zevendesuar prodesoresh e sashur. Te admiroj ppr elanin dhe freskin qe keni

Author — Haxhi Hoxha