Përdorni 1 nga këto metoda për të liruar lavamanin dhe nuk do vuani më nga ky problem

  • 🎬 Video
  • ℹ️ Published 2 years ago
preview_player
UC7W84Qg_1iJ0vuhFvcTqYZw

Shtoni 2-3 lugë çaji me sodë buke në lavaman dhe lë veprojë për 15 minuta derisa tubat ta absorbojnë plotësisht. Sakaq soda e bukës do e ketë dhënë efektin e saj dhe nuk ju ngelet veçse të bëni shpëlarjen me ujë të pastër. Hidhni një filxhan me uthulle molle në lavaman dhe lëreni të veprojë për 15 minuta, në fund lajeni me ujë të pastër, pa përdorur as furçë e as sfungjer.

Add 2-3 teaspoons of baking soda to the sink and let it act for 15 minutes until the tubes absorb it completely. Baking soda will have given its effect and all you have to do is rinse with clean water. Pour a cup of apple cider vinegar into the sink and leave it to act for 15 minutes, finally rinse with clean water, using neither brush nor sponge.